GSE

Rotarysäätiön Group Study Exchange (GSE) -ohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus työelämässä toimiville ja hyvän koulutuksen saaneille nuorille ihmisille (ikä 25-40 vuotta) laajentaa ammattitaitoansa ja vieraan kulttuurin tuntemustaan.

Neljän viikon ajan tiimiläiset tutustuvat kohdemaansa liike-elämään, julkishallintoon, arkielämään ja oman ammattinsa harjoittamiseen. GSE antaa erinomaisen mahdollisuuden henkilökohtaisen ja ammatillisten suhteiden luomiseen ja kokemustenvaihtoon.

Rotarysäätiö kustantaa opintoryhmäläisilleen lentoliput kohdemaahan ja takaisin, isäntäpiirin rotarit kustantavat ruoan, majoituksen ja matkustamisen kohdemaassa.

Klubimme jäsen Antti Harkila toimi piirin GSE-vaihtoryhmän johtajana ja jäsen Janne Rauhala ryhmän stipendiaattina USA:n Minnesotassa 19.4.-17.5.2008.

Lue ryhmän matkakokemuksia matkalaisten blogista ja tutustu Rotarypiirin D1410 GSE-sivuille.

Huomioitavaa: GSE-vaihtoa ei järjestetä tällä hetkellä. Ilmoitamme, kun toiminta jälleen aktivoituu.