Talven/kevään 2018 ohjelma


Talven/kevään 2018 ohjelma

TAMMIKUU

8.1. Ego-esitelmän: Antti Harkila

15.1. Ego-esitelmä: Seija Virta. Asiaa myös Matkalippu tulevaisuuteen –projektista, Anne-Maj Eskelinen.

22.1. Porin asuntomessujen projektipäällikkö Kari-Matti Haapala kertoo asuntomessujen prosessin etenemisestä ja koko projektista, joka ei ole tosiaankaan mikään pikkuprojekti.

29.1. Ylen Helsingin päässä on kuohunut ja uutispäällikkökin vaihtunut. Miten menee maakuntaradioilla ja erityisesti Satakunnassa? Miltä näyttää tulevaisuus? Yle Lounais-Suomen päällikkö Mari Kunttu-Kauppi.

 

HELMIKUU

5.2. Jääkiekko on paitsi urheilua, myös bisnestä, joka vaatii omistajiltaan paksua lompakkoa ja riskinottokykyä, eettisyyttä unohtamatta, Porin Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttula.

12.2. Turvapaikan saaneiden sijoittuminen kuntiin Satakunnassa. Miten prosessi kulkee ja millaisia haasteita ja onnistumisia työssä kohtaa? Työvoimapalveluiden asiantuntija Jouni Vataja Satakunnan Ely-keskus.

19.2. Rakastajat-teatterista on tullut arvostettu teatteri laitosteatterien rinnalle. Rakastajat-teatterin tarina sekä miltä näyttää tulevaisuus? Teatterinjohtaja Kai Tanner.

26.2. Toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja aikuiskoulutuksen kuulumisia. Uudet tuulet ja trendit sekä koulutuksessa että opiskelija-aineksessa. Länsirannikon Koulutus Oy Winnova, toimitusjohtaja Lasse Schultz.

 

MAALISKUU

5.3. Sote-uudistus on laukaisuvalmiina, haasteet ja odotukset korkealla. Miltä näyttää yksityisen palveluntarjoajan näkökulmasta? Yksikönjohtaja Kimmo Aho Terveystalo Pori-

12.3. Ego-esitelmä Janne Rauhala

19.3. Iltaohjelma avecit mukana. Tarkempi info myöhemmin.

26.3. Ego-esitelmä Hannu Salonoja

 

HUHTIKUU

2.4. Kesä lähestyy ja monen mieli tekee jo pihaa rapsuttamaan. Puutarhaterapia – mitä ja miksi? Feng shui ja muita puutarhanhoidon uusia tuulia. Pihasuunnittelija Marita Wallin Piha.si.

9.4. Ego-esitelmä Hanna Tuominen

16.4. Kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen kertoo kaupunginuudistuneen organisaation toimivuudesta sekä Porin paikasta tulevassamaakuntahallinnossa.

23.4. Ego-esitelmä Pia Kiuru

 

TOUKOKUU

7.5. Ylikomisario Simo Pukkila Lounais-Suomen poliisi. Turvallisuustilanne Porissa ja ympäristössä.

14.5. Ego-esitelmä, Eeva-Leena Vaahtio

21.5. Lähtevä vaihto-oppilaamme Katarina Roivainen esittäytyy.

28.5. Vaihto-oppilas Camille Stanbury kertoo ajastaan ja kokemuksistaan Suomessa.

 

KESÄKUU

5.6. Vaihtokokous

Klubikokouksessa 21.5. vieraana DG Aaro Söderlund

17.5.2024

Teljän Rotaryklubin klubikokous on tiistaina 21.5. klo 12-13 Teams -etäyhteydellä. DG Aaro Söderlund kertoo rotarytoiminnan…

Lue lisää

Porin Teljän Rotaryklubin uudet verkkosivut on avattu

4.11.2017

Porilainen bränditoimisto Rock My Business toteutti Porin Teljän Rotaryklubin uudet verkkosivut. Tavoitteena oli tarjota jäsenistölle…

Lue lisää

Satakunnan lennoston komentaja eversti Petteri Seppälä Suomalaisella klubilla 14.11. klo 17.00

7.11.2017

Satakunnan lennoston komentaja eversti Petteri Seppälä saapuu Kuninkaankartanon viikkokokoukseen esitelmöijäksi Suomalaiselle klubille 14.11. klo 17.00,…

Lue lisää